Dag 2, Uke 7. Tirsdag 8/11-16

Jeg fikk en god pep-talk og mye motivasjon etter en litt dårlig dag diettmessig i går. Så jeg kjente jeg peilet meg inn på riktig spor igjen. Var demotiverende og se at vekta hadde gått opp på veiedag i går, så dette må jeg prøve å snu! Jeg var fast bestemt på å overholde 24 timers fasten i dag. Jeg startet dagen med å lage pannekaker og ta bilder, slik at jeg kunne lage et innlegg om disse pannekakene som så mange har spurt om oppskriften på. 2600 stk har vært inne og lest oppskriften, og det gjør meg jo kjempe glad! Artig å kunne inspirere folk til å lage god lavkarbo mat! :D 3862 mennesker har sett på bloggen de to siste dagene!!
 

Så lagde jeg ferdig maten jeg skulle ta med meg på jobb, og spise etter kl 1945. Maten var god, jeg spiste to pannekaker med dressing, 6 skiver spekemat, alle grønnsakene, litt av brokkolisalaten, 3 biter av osten, og 2 skiver av rødvinspølsa. Da var jeg mett, og lyttet til kroppen. Det var alt jeg spiste i dag, og jeg følte meg fornøyd med det. Glad for at motivasjonen til å overholde 24 timers fasten var tilbake!


Brokkolisalat. Denne består av rå brokkoli, rødløk, majones, rømme, sitron, salt og pepper. I tillegg tilsatte jeg restene av bacon som vi hadde til torsken i går.

Herlige grønnsaker må med. Paprika, agurk, tomat og purre.

Hvit geitost

Rødvinspølse

Pannekaker.

Lagde med meg en dressing. Dette er rømme, majones, sitronsaft, hvitløkspulver, salt og pepper.

Denne dressingen passer til det meste, veldig god til dipp, eller til pizza!

Tok med meg noen biter av karamell snacksen jeg har laget :)

Og litt spekeskinke!

Kalde pannekaker som jeg bruker som wraps :)
Link til pannekakene http://maxminus.blogg.no/1478618686_lavkarbo_pannekaker__.html

Link til karamellene http://maxminus.blogg.no/1478512750_himmelske_fltekaramel.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar