Grønnsaksboller. Perfekt tilbehør til kjøtt og fisk.

Grønnsaksboller!

Disse grønnsaksbollene er perfekt tilbehør til kjøtt eller fisk, og kan varieres i det uendelige! Bruk de grønnsakene du liker best, og krydre etter smak. Jeg lagde de som tilbehør til biff, sammen med fritert sellerirot.

Oppskrift:

En tykk skive sellerirot
to store buketter brokkoli og blomkål
3 skiver paprika
fersk chili (vagfritt)

Rasp grønnsakene og rasp lik mengde med ost, gjerne litt parmesan for bedre smak. (jeg brukte bare parmesan) Tilsett urtekrydder, salt, pepper og 3 egg du har vispet sammen. Rør alt godt sammen og form kaker med ss og legg i varm panne med smør. Stek de forsiktig på svak varme. De er vanskelige å snu, så bruk to redskaper og vær forsiktig.
 




Rør godt sammen.


Lav varme er viktig. Det er alltid best å steke ting som inneholder egg på svak varme.


Sellerirot som jeg skjærte opp med potetskreller og friterte i olje, legg på tørkepapir for å få vekk overflødig olje, og dryss over salt.
 
Helstekt entrecôte!


Da er middagen servert! Dette var suksess! Blir å lage grønnsaksboller til flere typer kjøtt og fisk, for dette var en ny vri, en ny konsistens og veldig godt!

2 kommentarer

Dette så kjempe godt ut :) (Har en stor giveaway konkurranse, bli gjerne med)

lisarorvik: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar